Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

HERMOUPOLIS INDIE ROCK FESTIVAL 8 - All the details




Contra Limit: Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τους Συριανούς Contra Limit. Είναι σίγουρα μια από τις δυνατότερες Ελληνικές Heavy Rock μπάντες που μπορεί να ακούσει κανείς σήμερα με πλούσια live δραστηριότητα και ένα ντεμπούτο EP (Four Barrels From an Island) που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές. Επιστρέφουν στην γενέτηρά τους μετά από δύο χρόνια, παρουσιάζουν υλικό από το EP μαζί με φρέσκα ακυκλοφόρητα κομμάτια από το άλμπουμ που ετοιμάζουν. Καιρός για λίγο δυνατό Rock 'n' Roll δεν νομίζετε; Δείτε video εδώ.

Almost There: Οι Αθηναίοι Almost There ανεβαίνουν στην σκηνή του 8ου Hermoupolis Indie Rock Festival φέρνοντας μαζί τους το δυναμικό Heavy Rock τους. Σημειώστε αυτή την μπάντα γιατί θα τους συναντήσουμε στο μέλλον. Δυνατές, γεμάτες ενέργεια συνθέσεις και απίστευτο συναυλιακό vibe. Το "Best Days" είναι και επίσημα το τραγούδι κόλλημα του φετινού φεστιβάλ. Δείτε video εδώ.

Bozo Skeleton: Οι Συριανοί παίζουν για δεύτερη χρονιά στο φεστιβάλ, κουβαλώντας μαζί τους τις Αμερικάνικης σχολής τεχνό-Hardcore / Punk συνθέσεις τους. Έχουν εδώ και ένα χρόνο στρωθεί στην δουλειά μια και ετοιμάζουν το ντεμπούτο τους και αυτό θα φανεί και επί σκηνής. Δείτε video εδώ.

Red House Ghost: Παίζουν Hard Rock με αρκετά old school στοιχεία. Το σχήμα από τη Σύρο εμφανίζεται για πρώτη φορά στο φεστιβάλ και θα παίξει δικό του υλικό. Δείτε video εδώ.

SPECIAL GUEST:

Reverse Polarity: Πειραματικό οne man project που ταξιδεύει σε ψυχεδελικά και space ηχοτοπία. Πρώτη εμφάνιση με υλικό που γράφτηκε αποκλειστικά για το φεστιβάλ. Δείτε video εδώ.


ΣΑΒΒΑΤΟ 2-8-2014

Spellbound: Η επιστροφή των Spellbound στο φεστιβάλ είναι γεγονός. Αυτή τη φορά με ένα headline show το οποίο θα περιέχει κομμάτια από το ομώνυμο Mini CD τους καθώς και νέο υλικό στο οποίο δουλεύουν εδώ και καιρό. Παίζουν μελωδικό Female Fronted Metal με αξιώσεις. Δείτε video εδώ.

Thelemite: Οι Αθηναίοι παρουσιάζουν επί σκηνής το "Slave To Desire" ένα από τα πλέον αξιόλογα μελωδικά Metal άλμπουμ που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια, μαζί με νέα κομμάτια και μερικές διασκευές έκπληξη που θα κάνουν την πρώτη εμφάνιση τους στην Σύρο ξεχωριστή. Δείτε video εδώ.

Back Pages: Μπάντα διασκευών με το βαρύ πυροβολικό της Συριανής Rock σκηνής. Το φεστιβάλ ετοιμάζεται να τους υποδεχτεί! Το set τους αποτελείτε από κλασικές rock -και όχι μόνο- συνθέσεις.

Indrik: Οι Αθηναίοι προσεγγίζουν τον ήχο Seattle με μια προοδευτική διάθεση. Νέα μπάντα που έχει πολλά να πει.


Hermoupolis Indie Rock Festival 8 


Παρασκευή 1 Αυγούστου - Σάββατο 2 Αυγούστου
Θέατρο Ευανθία Καΐρη, Λαζαρέτα, Ερμούπολη, Σύρος 
Έναρξη: 20:30 / Είσοδος: Ελεύθερη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: